Intranet
Voordelen van Immensa

Immensa lanceert campagne rond ziekteverzuim

02-05-2016

Immensa lanceert een gezamenlijke publiciteitscampagne rond ziekteverzuim en de risico’s die dit voor werkgevers met zich meebrengt. Onder het motto ‘Uw werknemer? Uw probleem.’ wordt een aantal situaties in beeld gebracht waarin ziekteverzuim bijna onontkoombaar op de loer ligt met als boodschap ‘Maak van uw probleem ons probleem.’

Verzuimmanagement-QuickScan-bij-Velten

André Vendrig, voorzitter van de Raad van Bestuur van Immensa, ziet de campagne vooral als een middel om de doelgroep bewust te maken van de risico’s van ziekteverzuim: “Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan voor werkgevers grote gevolgen hebben. Wat niet iedereen zich realiseert, is dat slechts een kwart van het ziekteverzuim zijn oorzaak vindt op het werk. De rest komt voort uit ziekte, hobby of sport. Met deze campagne willen wij de werkgever doordringen van de noodzaak van een effectief verzuimbeleid, en meteen onze diensten aanbieden als specialist in verzuimverzekeringen, arbodienstverlening en deskundige advisering.

Samenwerking

Volgens Vendrig vormt de nieuwe campagne een bewijs van de slagkracht van Immensa als coöperatie. “Een campagne als deze hadden we als Immensa-leden nooit gerealiseerd als we het niet samen hadden gedaan. Op deze manier krijg je op landelijk niveau voor elkaar wat op regionaal niveau niet zou lukken. En dat met behoud van de identiteit van elk afzonderlijk bedrijf.

Tot Immensa behoren de tien assurantiebedrijven Claeren Risicobeheersers, Driekleur Verzekeringen, Geerts Financiële Dienstverleners, Heilbron Assurantiën, Klap Makelaars in Assurantiën, De Leeuw Assurantiën, De Witte Assurantiën, Velten Groep, Verheul Groep, Weitenberg Assurantiën.

Terug naar het overzicht