Intranet
Voordelen van Immensa

Over ons

Wie zijn we?

Immensa is een samenwerkingsverband van een aantal landelijk dekkende grote assurantiebedrijven die de expertise en ervaring op het gebied van verzekeren van risico’s samenbrengen. Via Immensa zijn we nog beter in staat om vanuit uw klantbehoeften optimale risicobeheersing oplossingen (waaronder verzekeringen) tegen scherpe tarieven te bieden. Doordat we veelvuldig klantgesprekken voeren en ons inleven in uw risico’s en ervaren bedreigingen kunnen we deze vertalen naar passende oplossingen. We kennen uw branche als geen ander en daar heeft u voordeel van.

Wat doen we?

Immensa staat voor het optimaal invullen van uw klantbehoeften ten aanzien van risicoanalyse, -beheer en verzekeringsoplossingen. We doen dit door onszelf als ondernemer naast ú als ondernemer op te stellen. We zijn uw partner als het gaat om risicomanagement.

Ons aanbod:

Een zakelijk sterk verzekeringsaanbod gekoppeld aan zakelijk menselijk ondernemerschap! Immensa biedt deskundigheid op het gebied van risicoanalyse, – beheersing en – afdekking (verzekeringen) voor u als ondernemer.. En daarmee zorgen we er voor dat u tegen een scherpe premie een brede dekking krijgt. Maar Immensa biedt u meer. Door onze specifieke branchekennis kunnen we u op maat adviseren en u bijstaan op o.a. fiscaal gebied en subsidies. Daarnaast biedt Immensa praktische voordelen door haar regionale, op maat gesneden, aanpak. U werkt immers samen met één van onze regionale partnerondernemers.

Scherpe tarieven, meedenkende ondernemers!

Als ondernemer in een branche waar kostenreductie en efficiency iedere dag weer een rol spelen, verwacht u van uw verzekeringspartner hetzelfde. Daarom kiest Immensa voor het bundelen van haar centrale kracht als het gaat om inkoop en inzet van verzekeringen. Om u in uw specifieke situatie goed te adviseren – zodat risicoanalyse, beheer en afdekking op de juiste situatie worden afgestemd – werken we bij Immensa samen met specialistische klantgedreven regionale assurantiepartners.

Immensa kiest voor een integraal programmapakket waarbij goed huisvaderschap voorop staat. Dat wil zeggen; geen groot afstandelijk bedrijf ver weg, maar dichtbij u als klant (in alle facetten). Weten wat er speelt, u daarop attenderen en passende oplossingen aanbieden in combinatie met een messcherpe premie. Geen fratsen en onnodige elementen. Die basis vormt de bijdrage van Immensa aan de continuïteit van uw onderneming.

Waarom doen we het?

Immensa is ontstaan, zoals zo veel zaken ontstaan. Verbazing over het feit dat in het bedrijfsleven, waarbij zo veel aspecten op het gebied van risico’s komen kijken, maar weinig serieuze verzekeringspartijen actief zijn, die de voorwaarden en dienstverlening afstemmen op de specifieke branches en sectoren. Door onze uitgebreide kennis, ervaring en de mogelijkheden om deze markt te professionaliseren is Immensa geboren. Wij verdiepen ons als partner in uw sector doordat wij continu in gesprek zijn en blijven met alle partijen die binnen de keten actief zijn. We weten dus wat er bij u speelt!

Wat zijn de voordelen?

Immensa biedt u diverse voordelen, naast het scherpe no-nonsense tarief en optimale op uw branche afgestemde voorwaarden. Uiteraard bieden we ook pakketkortingen die kunnen oplopen tot 15% en hebben we gunstige en heldere polisvoorwaarden. En uiteraard is termijnbetaling van uw premie veelal mogelijk. Maar bovenal bieden we een transparante en eerlijke advisering. We adviseren u iets te doen als we denken dat het nodig is en adviseren u eveneens iets niet te doen als we vinden dat het juist niet nodig is. En dat doen we op basis van heldere directe communicatie.