Intranet
Voordelen van Immensa

De Leeuw Assurantiën B.V.

Bij De Leeuw kunt u rekenen op onafhankelijk en deskundig advies. Hun experts helpen u graag om de oplossing te vinden die het beste aansluit op uw situatie. Zij luisteren naar uw wensen en informeren u over kansen en gevaren. Zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

100% onafhankelijk

De Leeuw is volledig onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen. Hun organisatie is open en eerlijk, kosten zijn transparant en ze adviseren alleen waar ze zelf 100% achter staan.

Persoonlijk advies

Ons advies draait om uw tevredenheid. Dat betekent dat ze ook alles van u willen weten. In een persoonlijk gesprek achterhalen zij al uw wensen en verwachtingen. En daar stellen ze een advies op maat tegenover.

Grootste in de regio

Door hun persoonlijke aanpak en kennis zijn ze gegroeid tot de grootste dienstverlener op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken in de regio Holland Rijnland. Hun experts werken vanuit vestigingen in Leiden, Rijnsburg, Katwijk, Sassenheim en Alphen aan den Rijn. Daarmee bieden zij dan ook een uitgebreide locale kennis.

Bekijk al onze partners