Intranet
Voordelen van Immensa

Geerts Financiële Dienstverleners

Geerts kan putten uit een schat aan ervaring. Geerts levert op de zakelijke en particuliere klant afgestemd advies en beheer op het gebied van verzekeringen, hypotheken, vermogen en pensioenen. Vertrouwen en betrouwbaarheid zijn daarbij kernwoorden. Zij hebben klanten die ons al sinds de start van ons bedrijf trouw zijn.

Dat vertrouwen wordt veelal doorgegeven van generatie op generatie. Geerts is geen prijsvechter maar is altijd alert op prijsontwikkelingen en klantvoordeel. Zij hechten aan specifieke basiswaarden die zich zeker in deze huidige, stormachtige markt, bewezen hebben. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en beschikbaarheid zijn voor hun essentieel. De klant staat altijd centraal. Hun core business is hun enige business, zij geloven in het spreekwoord: Schoenmaker, blijf bij je leest.

Juist nu onze sector roerige tijden beleeft, zijn transparantie en maatwerk bij complexe adviestrajecten onmisbare ingrediënten voor een relatie op basis van vertrouwen. Geerts berekent haar klanten precies voor waar de beloning vandaan komt. U weet wat ze verdienen en waarom. Bij hun dus geen mooie praatjes of geheimzinnigheid, u heeft het volste recht op duidelijkheid en openheid. Zij hebben het volste vertrouwen in de toekomst, geloven in hun product en kennen de markt door en door.

 

Bekijk al onze partners