Intranet
Voordelen van Immensa

Heilbron Assurantiën

Verzekeringen. Goed dat ze er zijn, maar u hoopt ze natuurlijk nooit nodig te hebben. Liever voorkomt u schade, letsel of ziekte. Helaas heeft u dat niet altijd in de hand. Een goed verzekeringspakket welke u beschermt tegen torenhoge kosten voor u of uw bedrijf is dan geen overbodige luxe. Heilbron Assurantiën bereidt u voor op een toekomst die u nog niet kunt voorzien. ´Heilbron organiseert uw zekerheid´.

Heilbron is van oudsher gespecialiseerd in verzekeringen op maat. Met ons kantoor in de Achterhoek, Doetinchem, adviseren wij al 80 jaar als onafhankelijk tussenpersoon particulieren en bedrijven. In de loop der jaren is ons team gegroeid tot bijna 50 medewerkers. Samen met u zoeken wij actief naar de juiste verzekering die past bij uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Doordat wij zaken doen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland kunnen we de beste verzekering tegen de meest gunstige premie aanbieden.

Tevens zijn wij sinds 2010 van start gegaan als zelfstandig intermediair van RegioBank.

Kortom, of het nu gaat om het afsluiten van een (schade/levens)verzekering, hypotheek, advisering inzake pensioenen of verzuim, wij hebben de kennis voor u in huis. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke service en betrokken medewerkers.

Bekijk al onze partners