Intranet
Voordelen van Immensa

Velten

Al meer dan 50 jaar bieden zij hun relaties zorg door middel van grote betrokkenheid, deskundigheid, kennis en flexibiliteit. De dienstverlening van VeltenGroep richt zich zowel op bedrijven en instellingen als particulieren.

VeltenGroep kiest bewust voor een omvang die garant staat voor het juiste evenwicht tussen complete en hoogstaande dienstverlening en een persoonlijke benadering met korte lijnen en duidelijke communicatie.

Volmacht

Naast de meer dan 50 agentschappen bij alle grote verzekeraars in Nederland zijn zij tevens gevolmachtigd assuradeur, waardoor ze instaat zijn om specifieke oplossingen en maatwerk te leveren. Met korte lijnen en grote mate van flexibiliteit staan zij u op een kwalitatieve en efficiënte wijze ter zijde.

Permanente educatie en opleidingen

Hun medewerkers moeten om in deze registers ingeschreven te blijven staan en om deze titels te kunnen behouden jaarlijks een educatief programma volgen dat getoetst wordt door erkende opleidingsinstituten. Deze jaarlijkse toetsing zorgt er voor dat kennis en vaardigheden up to date blijven.

Noaberschap

VeltenGroep is een van oorsprong Twentse onderneming en hecht veel waarde aan noaberschap. Belangrijke kernwaarden zijn daarbij: vriendschap, geborgenheid en het voor elkaar klaar staan met raad en daad.

Missie

Als betrouwbare partner willen zij een duurzame relatie met u opbouwen die gebaseerd is op kennis, ervaring, vertrouwen en wederzijds respect. Zij geven u inzicht in uw financiële mogelijkheden en risico’s en bieden u daarvoor passende oplossingen aan. Dit is een continu proces. Uw mogelijkheden en risico’s van vandaag zijn niet noodzakelijkerwijs dezelfde als die van morgen. Dit vraagt om een constante dialoog en heldere communicatie.

Bekijk al onze partners