Intranet
Voordelen van Immensa

Verheul Groep

Voor Verheul is de coöperatiegedachte van Immensa een voor de hand liggende keuze. Deel uitmaken van een landelijk kennisnetwerk versterkt haar positie van een proactieve, persoonlijke adviseur voor zakelijke en particuliere klanten. De organisatie is ingericht op het verlenen van een optimale dienstverlening en het bieden van maatwerk. Alle medewerkers hebben de kennis en de motivatie voor een 7×24 persoonlijke ondersteuning.

Dichtbij de klanten
Hoge mate van vakkennis gecombineerd met zeer persoonlijke dienstverlening zijn de kernwaarden waarmee Verheul zich onderscheidt. Niet als noviteit in een markt die ingrijpend verandert. Verheul heeft altijd al gefunctioneerd als de persoonlijke financieel- en assurantie-adviseur. Als partner die dichtbij zijn klanten staat. Die regionale voorsprong bouwt zij mede via het Immensa-kantorennetwerk verder uit.

Voor Verheul is de kern van haar dienstverlening klanten helpen en begeleiden bij het onderkennen van hun risico’s, een analyse maken van de risico’s en hun situatie en met een gerichte oplossing komen om die risico’s te beheersen. Financieel en ver daar buiten. Zo maakt Verheul waar dat zij voor alle klanten adviseur voor het leven is.

Profiel
Verheul is specialist op het gebied van zakelijke  en particuliere financiële dienstverlening.
Met als kernactiviteiten:

–       verzekeringen;
–       risicomanagement;
–       verzuimmanagement;
–       pensioenen voor bedrijven en particulieren;
–       hypotheken;
–       financiële planning;
–       bankzaken;
–       makelaardij o/g;
–       taxaties (woningen en bedrijven).

Verheul is onder andere erkend als RmiA, RPA, FFP, LHvP, RMT en ISO 9001-2008. Verheul heeft drie kantoren in de kop van Noord-Holland en heeft ruim veertig toegewijde klantadviseurs.

 

Bekijk al onze partners